Szef kuchni

Mateusz Trocha jest autorem najnowszego, letniego Menu Restauracji L’atmosphere mieszczącej się w Hilton Garden Inn Kraków Airport.
Restauracja znana jest z prowadzenia przez zdolnych i młodych Szefów Kuchni. Dowodzenie w zespole z dniem 1 marca 2020 roku objął Mateusz Trocha, pochodzący z Wielkopolskiego Kalisza kucharz z 13 letnim stażem, który swoje doświadczenie na stanowisku zdobywał między innymi we wrocławskim AC Hotel by Marriott****.  Nowy Szef Kuchni, tym razem w podkrakowskich Balicach  rozwija swoją pasję oraz udoskonala standardy i  techniki gotowania.  W swojej kuchni stawia na jakość produktów oraz prawidłowe ich wykorzystanie tak, aby wydobywać ich wszelkie walory smakowe oraz estetyczne.
Mateusz Trocha w swojej kuchni inspiruje się przede wszystkim aspektami regionalnymi miejsca, w którym się znajduje. Tradycja napędza nowe pomysły i inspiruje do kreowania nowych pozycji w menu. Kierując się klasycznymi zasadami i technikami kuchni polskiej i francuskiej, oraz produktami z różnych zakątków świata, buduje swoją wizję dań oraz kompozycję smaku.  Kuchnia intuicyjna - tak opisuje swój indywidualny styl.