Doświadcz wyjątkowych dań inspirowanych kuchniami całego świata autorstwa Jacka Filipczyka, szefa kuchni, który w swojej autorskiej wizji dań, poprzez sezonową doskonałość produktów lokalnych, manifestuje umiłowanie prostoty i zmysłowości.

Rozpocznij posiłek od naszych wykwintnych przystawek.

marynowane grzyby słomkowe, szalotka, korniszon, mus z żółtka, majonez szczypiorkowy, piklowany koper włoski, chleb żytni na zakwasie

mus dyniowo-kukurydziany, oliwa koperkowa, cukinia, szalotka

śledź marynowany w gorczycy i miodzie, sałatka z cebulki szalotki z kurkami, gruszką i suszoną morelą, mus jabłkowy, żel limonkowy

Plastry buraka marynowane w occie jabłkowym, miodzie i kolendrze, szpinak, szparagi, granat, sos balsamiczny malinowy, marynowane Tofu Inari

selekcja trzech lokalnych wędlin dojrzewających | konfitura z czerwonej cebuli i żurawiny | pikle | pieczywo | masło

selekcja czterech lokalnych serów | konfitura z czerwonej cebuli i żurawiny | orzechy | winogrona | pieczywo | masło

Rozgrzej się w aromatycznych zupach, w których harmonia świeżych warzyw i wyrazistych przypraw tworzy niezapomniane smaki.

Jajko, purée ziemniaczano-chrzanowe, biała kiełbasa, cebula dymka, pieczarka

ciastko ptysiowe, kremowy serek Mascarpone, oliwa truflowa

Nasze sałatki to prawdziwe dzieła sztuki kulinarnej, łączące świeże liście z pysznymi dodatkami.

tuńczyk marynowany, sałata rzymska, pomidor, ogórek, fasola szparagowa, ziemniak, jajko, czarne oliwki, dressing musztardowy

Sałata Rzymska, boczek, kapary, grzanki, sos Cezar, ser Grana Padano

Sałata Rzymska, fasola sojowa Edamame, kapary, grzanki, sos Cezar, ser Grana Padano

od / from:

sałata, pomidor, korniszon, sos majonezowo-musztardowy ze szczypiorkiem, frytki

DODAJ DO SWOJEGO DANIA:

bekon + 12 PLN
cheddar + 12 PLN
krążki cebulowe + 12 PLN

bułka z czarnuszką, piklowany koper włoski, rukola, wegański majonez kaparowy, pomidor, ogórek, frytki z batata

pieczony indyk, boczek, jajko sadzone, pomidor, ogórek, sałata Rzymska, majonez, frytki

Pasta hummus z pieczonych białych warzyw, falafel, oliwa koperkowa, cukinia, groszek cukrowy, piklowany koper włoski, granat

boczniak mikołajkowy, sos pieczeniowy Teriyaki, kapusta pak-choi, marynowany imbir, orzeszki ziemne, chilli

kremowy sos z Mascarpone, pomidorki koktajlowe, szpinak, ser Grana Padano

bazylia, kapary, oliwki, szalotka, czosnek, ser Grana Padano

kremowe purée ziemniaczane, sos pieczeniowy z czarną porzeczką, Pappardelle z marchewki, zielony groszek

kremowa polenta, brokuł, gruszka

pieczony filet z bisquit dyniowo-kukurydzianym, batat, kapusta pak-choi, groszek cukrowy, żel limonkowy

wołowina z grilla z sosem demi-glace z zielonym pieprzem, podwójny zestaw dodatków, smażone ziemniaki z masłem ziołowym lub frytki pieczone warzywa sezonowe lub sałatka garden z sosem balsamicznym

wołowina z grilla z sosem demi-glace z zielonym pieprzem, smażone ziemniaki z masłem ziołowym lub frytki pieczone warzywa sezonowe lub sałatka garden z sosem balsamicznym

ganasz o aromacie trawy żubrowej, coulis truskawkowe z grenadyną

lody waniliowe, coulis malinowe, cukier puder, kruszonka

Świeże owoce sezonowe z musem brzoskwiniowym i żwieżą miętą

Wnętrze hotelowej restauracji L'atmosphere z barem w tle
Wnętrze restauracji L'atmosphere z okrągłymi stolikami, na których znajduje się zastawa.
Zdjęcie lobby restauracyjnego z lobby barem w tle